Szolgáltatások
Szolgáltatások

Galambos Trans Kft. - Garancia a minőségi szolgáltatásra!

Minőség, pontosság, precíz kiszolgálás, ezek vállalkozásunk fontos ismérvei. Beszállító partnereink több évtizedes megbízható támogatásának is köszönhetjük, hogy fuvarozási szolgáltatásainkat egyre magasabb szinten tudjuk kínálni. Ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk, mely kölcsönös bizalomra épül.

Tevékenységünket mindenkor a jogszabályokban foglalt előírások betartásával végezzük. A Galambos Trans Kft. teljeskörű áru- és felelősségbiztosítással rendelkezik, ami garancia a kockázatmentes áruszállításra és nagyban segíti a hosszú távú partneri viszony kiépítését megbízóinkkal. Gépjármű állományunk kiváló műszaki állapotának folyamatos fenntartása érdekében a garanciális felülvizsgálatokon túl saját szervizünkben rendszeres hibamegelőző felméréseket, karbantartásokat végzünk, illetve gépparkunkat járműkarbantartási szerződéssel üzemeltetjük.

Jelenleg az általunk szállított legtöbb áru autóipari beszállítók terméke, de éppúgy fuvarozunk normál kereskedelmi árukat (műanyag-, bútor-, ruhaipari termékeket), mint ahogy speciális szállítmányok célba juttatását is vállaljuk.

Több tízéves szállítmányozási tapasztalatunk garancia arra, hogy ismerjük és megértjük megbízóink igényeit. Azért dolgozunk, és fejlesztjük folyamatosan munkatársaink szaktudását, valamint infrastruktúránkat is, hogy az irányunkba támasztott elvárásoknak precízen és gyorsan tudjunk megfelelni.
 

ERŐSSÉGEINK
 

  • Gyors és költséghatékony megoldások, korrekt piaci árképzés
  • Azonnali reakció az árajánlatkérésekre, fuvarfeladatokra
  • Pontos és megbízható fuvarteljesítés
  • 30+ év szállítmányozási és logisztikai tapasztalat
  • Rakomány GPS alapú nyomonkövetése

CÉGÜNK FŐBB SZOLGÁLTATÁSAI:
 

  • NEMZETKÖZI ÁRUFUVAROZÁS (express és normál fuvarozás)
  • BELFÖLDI ÁRUFUVAROZÁS (gyártás kiszolgálás műszakos munkarendben)
  • SZÁLLÍTMÁNYOZÁS / STAND BY PÓTKOCSI
  • KAMIONPARKOLÓ
  • EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Nemzetközi árufuvarozás
Nemzetközi árufuvarozás

Nemzetközi árufuvarozás

Express és normál fuvarozás

Express árufuvarozási szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk 1300 km sugarú körben áruja gyors reakcióidővel történő célba juttatását. Telefonhívása esetén 2 órán belül, el tudjuk indítani teherautónkat a felrakóra. Normál fuvarozás esetében Partnereink rendszeres, tervezhető fuvarjait nyerges szerelvényekkel saját, illetve alvállalkozói géppark igénybevételével nagy megbízhatósággal bonyolítjuk le.

Belföldi árufuvarozás
Belföldi árufuvarozás

Belföldi árufuvarozás

Gyártás kiszolgálás műszakos munkarendben

A belföldi árufuvarozás minden területén otthon vagyunk!

A Galambos Trans Kft. a Galambos Logistic Kft.-vel szorosan együttműködve szolgálja ki partnereit. Belföldi árufuvarozásunk fő feladata a gyártó partnerek termelésének zökkenőmentes kiszolgálása. A vevői igényekhez alkalmazkodva a hét minden napján, a nap 24 órájában látjuk el a termelést a szükséges árukkal.

Szállítmányozás / Stand by pótkocsi
Szállítmányozás / Stand by pótkocsi

Szállítmányozás / Stand by pótkocsi

Értéknövelő szolgáltatások

Saját gépparkunk mellett kiterjedt alvállalkozói kapcsolatokkal is rendelkezünk, melynek köszönhetően partnereink speciális igényeit is teljesíteni tudjuk.

Stand by pótkocsi szolgáltatásunk keretein belül, megbízóink ideiglenes készletgazdálkodási problémáinak kezelésére a kívánt helyszínre leállított pótkocsit biztosítunk.

Kamionparkoló
Kamionparkoló

Kamionparkoló

Korszerű kamion- és buszparkoló

Korszerű kamion- és buszparkolónkban biztosítjuk a gépjárművezetők részére, pihenőidejük zavartalan eltöltését. Kamionparkolónk, cégcsoportunk telephelyén, (9751) Vépen, az M86 számú gyorsforgalmi út mellett, a Szombathelyt övező körgyűrűről könnyen megközelíthető helyen érhető el.

Egyéb szolgáltatásaink
Egyéb szolgáltatásaink

Egyéb szolgáltatásaink

Logisztikai szolgáltatások, Göngyölegtisztítás és -menedzsment

Telephelyünkön logisztikai szolgáltatásokkal is segítjük partnereinket, legyen az raktározás, komissiózás, átcsomagolás, sérült szállítmányok kezelése, címkézés, multipack gyártás, zsugorfóliázás, csomagolóanyag összeszerelés, közvámraktári engedélyes raktározás, vagy göngyölegtisztítás és -menedzsment.

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group