Belföldi árufuvarozás
Belföldi árufuvarozás

Gyártás kiszolgálás műszakos munkarendben

A belföldi árufuvarozás minden területén otthon vagyunk!

A Galambos Trans Kft. a Galambos Logistic Kft.-vel szorosan együttműködve szolgálja ki partnereit. Belföldi árufuvarozásunk fő feladata a gyártó partnerek termelésének zökkenőmentes kiszolgálása. A vevői igényekhez alkalmazkodva a hét minden napján, a nap 24 órájában látjuk el a termelést a szükséges árukkal.

Partnereink gyártási tevékenységének akadálymentes kiszolgálása érdekében minden szükséges intézkedést megteszünk (például: közlekedési tilalmak alóli feloldás engedélyeztetése).

Fuvarfeladatainkat ezen a területen kétirányú áruforgalom jellemzi:

  1. alapanyag, félkész termék, göngyöleg szállítása a termelő vállalat irányába,
  2. félkész- és készáru fuvarozása a gyártótól raktárainkba.

Az említett feladatokat jelenleg minden nap 6 db tehergépjármű látja el folyamatos műszakbeosztásban. Az állandó rendelkezésre állás, feladatellátás kialakításával is partnereink igényeihez alkalmazkodunk, hiszen az ő termelésük is a folyamatos munkarendet követi.

A gépjármű útvonalának folyamatos követése GPS rendszeren keresztül történik, így azonnali információval tudunk szolgálni megrendelőinknek a szállítmánnyal kapcsolatban.

megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group