Nemzetközi árufuvarozás
Nemzetközi árufuvarozás

Express és normál fuvarozás

Express árufuvarozási szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk 1300 km sugarú körben áruja gyors reakcióidővel történő célba juttatását. Telefonhívása esetén 2 órán belül, el tudjuk indítani teherautónkat a felrakóra. Normál fuvarozás esetében Partnereink rendszeres, tervezhető fuvarjait nyerges szerelvényekkel saját, illetve alvállalkozói géppark igénybevételével nagy megbízhatósággal bonyolítjuk le.

 

EXPRESS FUVAROZÁS

Express árufuvarozási szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk áruja gyors reakcióidővel történő célba juttatását. Telefonhívása esetén 2 órán belül el tudjuk indítani teherautónkat a felrakóra.

1300 km-es sugarú körben vállaljuk, hogy áruját a rakodást követő napon a lerakó helyre fuvarozzuk kétsofőrös járatainkkal. 30 éves tapasztalattal, gyakorlott sofőrökkel, rutinos fuvarszervezőkkel szolgáljuk ki megrendelőink igényeit.

Partnereink igényének megfelelve szervezzük, bonyolítjuk és ellenőrizzük a ránk bízott feladatokat. A GPS alapú nyomkövető rendszerünk segítségével mindig aktuális információval rendelkezünk a rakomány helyzetéről, melyet megrendelőink is élőben követhetnek.

Árufuvarozási szolgáltatásunk keretein belül gazdaságosan eljuttatjuk az Ön a kívánt helyszínre, az előírt időpontra, megfelelő mennyiségben és minőségben.
Nemzetközi kapcsolatrendszerünk és partnerhálózatunk segítségével hatékonyan és könnyen alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez. Gördülékeny áruszállítást biztosítunk, legyen szó teljes- vagy akár rész rakományról!

 

NORMÁL FUVAROZÁS

Partnereink rendszeres, tervezhető fuvarjait nyerges szerelvényekkel (normál ponyvás félpótkocsival), saját, illetve alvállalkozói géppark igénybevételével nagy megbízhatósággal bonyolítjuk le.

Jelenleg az általunk szállított legtöbb áru az autóipari beszállítók terméke, de éppúgy fuvarozunk normál kereskedelmi árukat (műanyag-, bútor-, ruhaipar), mint ahogy speciális szállítmányok célba juttatását is vállaljuk. Ilyen különleges fuvarként említhetünk például egy Madrid sétálóutcájába történő szállítást, vagy akár mozgólépcsők eljuttatását a Párizsi reptérre. Ilyen esetekben mindig szem előtt tartjuk vevőink speciális igényeit.

Belföldi flottánk segítségével, valamint plusz pótkocsik használatával rugalmasan tudjuk export- és import munkáink elő- és lerakását menedzselni, amely vezetési- és munkaidő megtakarítást eredményez a nemzetközi gépkocsivezetőknek.

Szerelvényeink többsége rendelkezik raklaptartóval, melynek köszönhetően a palettacserés fuvarokat is gond nélkül megoldjuk. Egyedi igény esetén emelőhátfalas pótkocsikat is ügyfeleink rendelkezésére tudunk bocsátani.

Főbb célországok:

  • Ausztria
  • Németország
  • Csehország
  • Benelux államok

Emellett: 

  • Olaszország
  • Franciaország
  • Spanyolország
  • Egész Európa
megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group