Vép Városért érdemérmet és oklevelet kaptak cégünk tulajdonosai
Vép Városért érdemérmet és oklevelet kaptak cégünk tulajdonosai

Vép Városért érdemérmet és oklevelet kaptak cégünk tulajdonosai

Várossá avatásának 15. évfordulóját ünnepli idén Vép.
A születésnapi alkalmon péntek este kitüntetéseket adtak át.

– Tizenöt éve kapta meg nagyközségünk a városi rangot, amit az első pillanatban el sem akartunk hinni. Így kezdte beszédét Kovács Péter polgármester, majd név szerint köszöntötte Varga Gyula korábbi polgármestert, a város díszpolgárát, aki átvezette a nagyközséget a városba és Séfer Sándort, aki a közigazgatási hivatalban segítette ezt a lépést.

Amit eddig elértünk, az csak a közösség összefogásával volt megvalósítható. Történelmi léptékben visszanézve Vép mindig haladó település volt, a rendszerváltás óta pedig különösen igaz ez. A lakosság létszáma újra gyarapodó, ami reményt ad arra, hogy a megjövendölt fejlődés a közösség erejével töretlenül folytatódjon – fogalmazott.

Ágh Péter országgyűlési képviselő elsőként a település polgárainak fejezte ki köszönetét, hiszen, mint mondta, ők a másfél évtized útjának, sorsának legnagyobb alakítói, sikerének kovácsai. Utánuk a város építőit üdvözölte, az egykori és jelenlegi polgármestereket, képviselőket, intézményvezetőket, a közért dolgozókat, civil és sport szervezetek irányítóit, egyházi személyeket, akiknek munkája révén Vép lépésről lépésre egy Szombathely melletti nagyobb községből élhető, szerethető kisvárossá, a vasi városok közösségének megbecsült tagjává vált. Majd az elmúlt tíz év, képviselősége idejének közös eredményeit sorolta. Megköszönte az együttműködést Kovács Péter polgármesternek, a testületnek, és sok sikert kívánt a város szolgálatához az újonnan megválasztott polgármesternek, Rózsa Hajnalkának. Folytatódjon a város töretlen fejlődése – ezt kívánta a közösségnek. 

Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke emléklapot adott át Vép polgármesterének a városi cím elnyerésének 15 éves évfordulóján. Majd vasi települések vezetői köszöntötték a 15 éves várost. 

Éveken át tartó áldozatos gyermekorvosi tevékenységéért, Vép városért és a gyermekekért végzett önzetlen munkájáért Vép Város Díszpolgára címet adományoztak dr. Garda Károlynak, aki 1991-től napjainkig Vépen látja el a házi gyermekorvosi teendőket.

Az önkormányzat Vép Városért kitüntetésben részesítette a település érdekében munkálkodókat. Az ő tiszteletükre szólt a rendezvénysátorban a Vépi Himnusz. 

A város érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért Vép Városért érdeméremmel és kitüntető oklevéllel mondott köszönetet a település Galambos Tamásnak és Galambos Balázsnak, a Galambos cégcsoport vezetőinek.

2007 óta működik vépi telephelyük, a logisztikai központ, a kamion terminál és a Mad Mex étterem. A cég folyamatos fejlesztése a kisváros fejlődésére is jó hatással van, így szólt a méltatásuk.

 

Forrás: vaol.hu

megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group