Raktározz okosan!
"Raktározz okosan!"

"Raktározz okosan!"

A Profi-T-Ability Magyarország első logisztikai társasjátéka, melyet a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjának néhány tagja hozott létre. 2022 óta egyre több helyszínen rendezik meg a versenyt, és most már Vas vármegyében is sor kerülhet az első fordulóra!

Éppúgy a Galambos Logistic Kft.-nek, mint minden vállalkozásnak fontos a hamarosan munkaerőpiacra lépő fiatalok megismerése. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Vas Vármegyei SZC Savaria Technikum és Kollégium minket is felkért a saját intézményükben megrendezésre kerülő verseny támogatására. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy olyan diákok ismerjenek meg minket, akik érdeklődnek az iránt a pálya iránt, amit a mi cégünk, cégcsoportunk nyújtani tud a szakma mellett elkötelezettek számára. Hisz éppúgy a logisztika, mint a fuvarozás területén kínálunk lehetőséget a jelenleg még iskolapadban ülő fiataloknak karrierjük elkezdésére, felépítésére.

 

 

Kondor Tamás, a Galambos Logistic Kft. logisztikai vezetője 5 db logózott társasjátékot adott át a verseny megnyitóján az iskolának ill. diákoknak, támogatva a megmérettetés zökkenőmentes lebonyolítását.

Ez a játék olyan kapcsolatteremtési módot hoz létre, ami úttörő a jelen oktatási rendszerben, hiszen élményalapon fejleszti a diákok nemcsak logisztikai, de éppúgy gazdasági, pénzügyi és stratégiai ismereteit, gondolkodásmódját. Játékos módon csöppenek bele egy vállalat mindennapjaiba, működésébe.

Reméljük, hogy a játékon keresztül még több fiatal ismeri meg a logisztika szépségeit és talán a jövőben munkahelyi környezetben is kezet tudunk majd rázni velük!

megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group