Elnyertük a SZERETHETŐ MUNKAHELYEK DÍJAT!
Elnyertük a SZERETHETŐ MUNKAHELYEK DÍJAT!

Elnyertük a SZERETHETŐ MUNKAHELYEK DÍJAT!

Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy elnyertük a DreamJo.bs SZERETHETŐ MUNKAHELYEK díját!

Hatalmas elismerés számunkra, hogy 1.834 nevezett cég közül a top 150 KKV közé választottak minket, logisztikai és szállítmányozási üzletágban egyedüliként! 

Az üzleti szférában fontos tényező, hogy egy vállalat mennyire sikeresen alakítja ki azt a munkakultúrát, amely vonzza és megtartja a tehetséges munkaerőt. Az elkötelezettség és az innováció iránti erős hozzáállás mellett a munkavállalók elégedettsége és jóléte is kulcsszerepet játszik abban, hogy egy vállalat mennyire vonzó a potenciális alkalmazottak számára.

2023. őszén cégcsoportunk két vállalata – a Galambos Trans Kft. és a Galambos Logistic Kft. – elnyerte a DreamJobs Szerethető Munkahelyek Díjat.

 

A 7. alkalommal meghirdetett versenyre rekordszámú, közel 2000 nevezés érkezett, és 72 000 szavazat döntötte el, hogy mely cégek kerülnek a TOP 200 díjazott cég közé.

A logisztikai- és fuvarozási szolgáltatásokban és az innováció terén elért eredményeink mellett folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk a munkahelyi környezet és az alkalmazottak jóléte fejlesztésére. A DreamJobs által adott elismerés megerősíti, hogy az általunk folytatott szemlélet és gyakorlatok nem csak a munkavállalóink igényeinek és elvárásainak felelnek meg, hanem a külső szemlélők számára is jól látható.

Büszkék vagyunk az elért eredményre, amely inspirációt ad, hogy a jövőben is előtérbe helyezzük a képviselt értékeket és elveket.

A Galambos Trans Kft. és a Galambos Logistic Kft. ezzel a díjjal bizonyítja, hogy nem csupán egy sikeres vállalat, hanem egy olyan közösség is, ahol az alkalmazottak elégedettsége és jóléte mindenek felett áll.

 

Dreamjobs profiljaink: 

Galambos Logistic Kft.: https://dreamjobs.hu/hu/company/galambos-logistic-kft

Galambos Trans Kft.: https://dreamjobs.hu/hu/company/galambos-trans-kft

megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group