A Scania új vépi műhelyének megnyitásával bővíti magyarországi szervizhálózatát
A Scania új vépi műhelyének megnyitásával bővíti magyarországi szervizhálózatát

A Scania új vépi műhelyének megnyitásával bővíti magyarországi szervizhálózatát

A Scania magyarországi szervizhálózata egyre sűrűbbé és átfogóbbá válik.
A cég 7. magyarországi műhelyét nyitja meg Szombathely mellett, Vépen, amely az ország nyugati részén élő ügyfeleket fogja kiszolgálni.

  • Az új műhely 850 m2 alapterületű, és moduláris kialakítású, így a jövőben bővíthető.
  • A Scania nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra: a fűtés hőszivattyúkkal történik, illetve kb. 2 200 m2 zöldterület. kerül kialakításra.
  • A műhely a Galambos Trans Kft. logisztikai vállalattal együttműködésben épült.

„A Scania mindig arra törekszik, hogy jobb szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, és ez a műhelyeink elérhetőségével is összefügg. Ezért nagy örömmel jelentem be, hogy megnyitottuk 7. magyarországi műhelyünket Vépen” – nyilatkozta Vass András, a Scania Hungária régió igazgatója.

A Scania szervizhálózat vadonatúj tagja 850 m2 teret kínál a teherautók javítására és az irodák számára, és készen áll a jövőbeni bővítésre a megnövekedett szervizigények kielégítése érdekében. A műhely felkészült arra, hogy a Scania BEV teherautóin is dolgozzon. A járművezetők számára kényelmes pihenőhelyet, a szerviztechnikusok számára pedig modern munkakörnyezetet is biztosít.

A Scania stratégiai pozíciót választott. Új műhelye Magyarország nyugati részén, Szombathely közelében, az M86-os autópálya és a Magyarországot Ausztriával és Horvátországgal összekötő főutak kereszteződésében épült.

„Örülünk, hogy ebben a térségben találtunk egy partnert, a Galambos Trans Kft-t, amely a megfelelő helyszínt biztosította számunkra” – nyilatkozta Vass András.

„A fuvarozás és a fejlődés iránti elhivatottságunk tette lehetővé, hogy egy ilyen komoly partnerrel, mint a Scania, hosszútávú együttműködést köthessünk! Miután a flottánk nagy része Scania vontatókból épül fel, a közvetlen szomszédságunkban megépült szerviz csak erősítette a Galambos cégcsoport és a világhírű Scania márka közti kapcsolatot. Erre nagyon büszkék vagyunk! Egy régi álmunk vált valóra, köszönjük a bizalmat!” – nyilatkozta Galambos Tamás, a Galambos Trans Kft. ügyvezetője.

A modern épület megfelel a Scania fenntarthatósági követelményeinek. A hőszivattyús fűtés mellett a tervezés során az energiapazarlás és a szénlábnyom csökkentése érdekében az épület szigetelésére is nagy hangsúlyt fektettek. A többi Scania műhelyhez hasonlóan ez is szerződéses zöldáramot használ. A fűtési rendszer alacsony energiaigénye és a zöldáram-szerződések kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a

Scania 2025-re 50%-kal csökkentse a tevékenységeiből származó CO2-kibocsátást.


megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group