Bejelentés
Bejelentés

Bejelentés

Tisztelt Látogató!

Ezt a felületet a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvénynek történő megfelelés érdekében hozta létre a Galambos Trans Kft.

Ezen a felületen keresztül nem csak a szervezetünk működésével kapcsolatosan észlelt visszaélésre utaló eseményeket, hanem az Etikai kódex megsértését érintő észrevételeket is be lehet jelenteni. Továbbá beküldhetők Panaszbejelentések, illetve a szervezet működésével és hatékonyságának növelésével kapcsolatos ötletek és javaslatok is.

A korábban megtett bejelentések kiegészítése is lehetséges ezen a felületen keresztül, ehhez válassza a korábbi bejelentés kiegészítésére vonatkozó lehetőséget.

Szervezetünk elkötelezett a hatályos jogszabályok betartása és a jogszerű működés biztosítása iránt. A beérkezett bejelentéseket minden esetben kivizsgáljuk a jogszabályok szerint, és minden szükséges intézkedést megteszünk.

Kérjük, észrevételeiről tegyen bejelentést, hogy az ügyet kivizsgálhassuk, és így megbízható működést és biztonságos, tiszta körülményeket biztosíthassunk.

 Tisztelettel, Galambos Trans Kft.

Bejelentést teszek

megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group